phone 085 0656730 Stel je vraag aan één van onze specialisten

Bijdragen vanuit het Preventiefonds

Naast de aantrekkelijke kortingen die we als Preventiefonds met onze toeleveranciers zijn overeengekomen ontvangt u een aantal extra bijdrages vanuit het Preventiefonds op verschillende producten en opleidingen.

Meld je aan

Bijdragen

Koninklijke Metaalunie, Mevas en Zilveren Kruis hebben gezamenlijk het Preventiefonds opgericht om werknemers en werkgevers in de metaalsector te helpen om de juiste preventieve middelen te gebruiken. Het Preventiefonds stelt passende preventiemiddelen, opleidingen en trainingen beschikbaar tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Het ledenvoordeel kan voor sommige producten oplopen tot 50%! Het doel is dat u en uw medewerkers gezonder en veiliger aan het werk kunnen en dat uitval wordt voorkomen.

Het Preventiefonds stelt passende preventiemiddelen, opleidingen beschikbaar aan verzekerde werkgevers en werknemers in de metaalsector. Doel is dat werknemers gezond aan het werk kunnen blijven, ook als ze langer moeten doorwerken. Bij de selectie van de preventiemiddelen, opleidingen en trainingen is gebruik gemaakt van gezamenlijke analyses over veelvoorkomende arbeidsrisico’s in de sector. Aanvullend op de zeer scherpe netto leveranciersprijzen geldt op dit moment een stimuleringsregeling vanuit het Preventiefonds voor onderstaande artikelen;

BIJDRAGE BASIS

U ontvangt vanuit Preventiefonds een extra bijdrage op de netto leveranciersprijzen voor otoplastieken, veiligheidsbrillen met correctieglazen en beeldschermbrillen. Daarnaast ontvangt u aantrekkelijke leverancierskortingen op diverse producten en opleidingen.

Product BIJDRAGE
Otoplastieken, per set 50% met een maximum van € 100,-
Beeldschermbril 50% met een maximum van € 100,-
Veiligheidsbrillen op sterkte 50% met een maximum van € 100,-
BHV, EHBO, Reanimatie en AED cursussen -
EHBO wandpaneel -
AED -
Valbeveiliging
-

BIJDRAGE EXTRA

Voor iedere medewerker met een collectieve Metaalunie zorgverzekering bij Zilveren Kruis ontvangt u een budget van €125,- per drie jaar (dit geldt ook voor u als u zelf verzekerd bent). Dit budget kunt u inzetten voor nog meer voordeel op de diverse preventiemiddelen, BHV-, EHBO-, reanimatie en AED opleidingen. Dit budget kunt inzetten voor alle medewerkers. Ook als ze niet verzekerd zijn met een collectieve Metaalunie zorgverzekering bij Zilveren Kruis. Meer weten over alle bijdragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Product BIJDRAGE
Otoplastieken, per set € 25,-
Beeldschermbril € 35,-
Veiligheidsbrillen op sterkte € 35,-
BHV, EHBO, Reanimatie en AED cursussen 50%
EHBO wandpaneel 50%
AED -
Valbeveiliging  -

* De bijdrage PREVENTIEFONDS EXTRA worden vergoed vanuit het beschikbare budget. Alle bijdragen vanuit het preventiefonds worden door ons direct op de factuur in mindering gebracht.

Al aangemeld?

Bent u al aangemeld voor het preventiefonds? Logt u dan hieronder in.

INLOGGEN

Aanmelden

Wilt u gebruik maken van de voordelen van het preventiefonds? Meldt u dan hieronder eenvoudig aan.

AANMELDEN

Meld je nu gemakkelijk aan bij het Preventiefonds, en ontdek de vele voordelen.

Een initiatief van


Koninklijke Metaalunie Zilveren Kruis MEVAS

Aanmelden →

Wie zijn wij

Koninklijke Metaalunie, Mevas en Zilveren Kruis hebben gezamenlijk een Preventiefonds opgericht om medewerkers te helpen om de juiste preventieve middelen te gebruiken. Hierin ondersteunen we de werkgever.

+ Diverse kortingen op preventiemiddelen
+ Uw medewerkers gezond en vitaal houden
+ Advies bij in te zetten preventiemiddelen
+ Minder verzuim

Contact

085 0656 730
info@pfservices.nl


Zilveren Kruis MEVAS Koninklijke Metaalunie