Als lid van de Koninklijke Metaalunie kun je genieten van veel kortingen op preventiemiddelen. Bekijk ze hier.

Bijdragen van het Preventiefonds

Naast de aantrekkelijke kortingen die we als Preventiefonds met onze toeleveranciers zijn overeengekomen ontvangt u een aantal extra bijdrages vanuit het Preventiefonds op verschillende producten en opleidingen.


Nu starten

Koninklijke Metaalunie Logo

Geniet van de voordelen als
Koninklijke Metaalunie lid

Bijdrage basis

Bijdrage basis

U ontvangt vanuit Preventiefonds een extra bijdrage op de netto leveranciersprijzen voor otoplastieken, veiligheidsbrillen met correctieglazen en beeldschermbrillen. Daarnaast ontvangt u aantrekkelijke leverancierskortingen op diverse producten en opleidingen.

Product BIJDRAGE
Otoplastieken, per set 50% met een maximum van € 100,-
Beeldschermbril 50% met een maximum van € 100,-
Veiligheidsbrillen op sterkte 50% met een maximum van € 100,-
Steunzolen voor veiligheidsbrillen 50% met een maximum van € 100,-
EHBO wandpaneel -
Valbeveiliging-

Bijdrage basis

Bijdrage Extra

Voor iedere medewerker met een collectieve Metaalunie zorgverzekering bij Zilveren Kruis ontvangt u een budget van €125,- per drie jaar (dit geldt ook voor u als u zelf verzekerd bent). Dit budget kunt u inzetten voor nog meer voordeel op de diverse preventiemiddelen opleidingen. Dit budget kunt inzetten voor alle medewerkers. Ook als ze niet verzekerd zijn met een collectieve Metaalunie zorgverzekering bij Zilveren Kruis.

Product BIJDRAGE
Otoplastieken, per set € 25,-
Beeldschermbril € 35,-
Veiligheidsbrillen op sterkte € 35,-
Steunzolen voor veiligheidsschoenen-
EHBO wandpaneel 50%
Valbeveiliging-

* De bijdrage PREVENTIEFONDS EXTRA worden vergoed vanuit het beschikbare budget. Alle bijdragen vanuit het preventiefonds worden door ons direct op de factuur in mindering gebracht.

Zorg goed voor uw medewerkers

Metaalunie Zilveren Kruis MEVAS

Koninklijke Metaalunie, Mevas en Zilveren Kruis hebben gezamenlijk het Preventiefonds opgericht om werknemers en werkgevers in de metaalsector te helpen om de juiste preventieve middelen te gebruiken. Het Preventiefonds stelt passende preventiemiddelen, opleidingen en trainingen beschikbaar tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Het ledenvoordeel kan voor sommige producten oplopen tot 50%. Het doel is dat u en uw medewerkers gezonder en veiliger aan het werk kunnen en dat uitval wordt voorkomen.

Preventiefonds Logo

Regel direct goede preventiemiddelen

Ga aan de slag met kosteloze advies. Meld uw organisatie aan als klant en geniet als lid direct van de voordelen namens de Koninklijke Metaalunie.

Bellen 085 065 6730*
Ma-vr, 08:30 - 17:00

Wie zijn wij

Koninklijke Metaalunie, Mevas en Zilveren Kruis hebben gezamenlijk een Preventiefonds opgericht om medewerkers te helpen om de juiste preventieve middelen te gebruiken. Hierin ondersteunen we de werkgever.

+ Diverse kortingen op preventiemiddelen
+ Uw medewerkers gezond en vitaal houden
+ Advies bij in te zetten preventiemiddelen
+ Minder verzuim

Contact

085 0656 730
info@pfservices.nl


Zilveren Kruis MEVAS Koninklijke Metaalunie